Montag, 7. Mai 2007

Szolgálati közlemény

Néha megőrülök a blogspot rendszerétől!!!

A "Reklámszagú rekordkísérlet" című postot két napja kezdtem el, csak ma fejeztem be. Úgy tűnik a kezdés dátuma szerint és nem a befejezése szerint lett besorolva. Szerintem a téma érdekes, ne hagyjátok ki!

Ja, és valaki tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? Szeretném, ha a nyilvánosságra hozatal sorrendjében jelennének meg az írásaim...hilfe, bitte!

4 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Hógolyót kaptál:
http://cseresznyekert.blog.hu/2007/05/09/kerdezosdi

Anonym hat gesagt…

talán segít: amikor beírod a receptet a blogger felületeden, akkor alul, a "save as draft" és a "publish" felett van egy lenyitható sáv (csak nem tudom, hogy mi van odaírva, mert jelenleg finnországban vagyok és finnül írja ki...:) és ha azt lenyitod, ott baloldalt engedélyezheted/korlátozhatod a hozzászólásokat, jobb oldalon pedig beállíthatod, hogy milyen időpontot írjon a post mellé. Itt automatikusan az első mentés időpontját menti, akármikor is fejezed be... ezért érdemes, akkor amikor a végére értél, megnyitni ezt, és beállítani az aktuális időpontot. Remélem, hogy sikerült segíteni...

Kaisermühlen hat gesagt…

de még mennyire, köszönöm a segítséget, kedves Doctorpepper! "Post-Optionen" címszó alatt megtaláltam a dátum beállítást a blogspot német verzióján!!!! finnül is érdekesen hangozhat... :-)

Anonym hat gesagt…

örülök, hogy sikerült. és köszi a hógolyszit is, megpróbálok még ma válaszolni a kérdésekre..