250g friss áfonya
300g liszt
3 tk sütőpor
150g cukor
1 tasak vaníliás cukor
1 csipet só
1 tojás
250ml tejszín (tej is lehet, de szerintem tejszínnel finomabb)
4ek semleges ízű olaj
Az áfonyát megmosom, jól letörölgetem. A tésztához a többi hozzávalót összekeverem, majd óvatosan, hogy ne színezze el a masszát belekeverem az áfonyát. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütöm.
A recept Dr. Oetker Süteményes könyv kezdőknek című könyvből származik.
8 Kommentare:
Szia! Továbbítok neked egy kördést: milyen gépeket használsz gyakran ill. szinte soha a konyhában?
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the SBTVD, I hope you enjoy. The address is http://sbtvd.blogspot.com. A hug.
Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és a Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.
Miner.hu
sokat tanultam
sokat tanultam
Genial post and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.
Kommentar veröffentlichen